InnerAct - Canto Ostinato Audio Visual

August 27th 2012

Eind 2011 is InnerAct ontstaan, een muzikale productie die begon met een droom van Gwyneth Wentink, harpiste, om het revolutionaire muziekstuk Canto Ostinato op een hele andere manier aan het publiek ten gehore te brengen. Inmiddels is InnerAct een audiovisuele performance geworden waarvan het ensemble bestaat uit Gwyneth Wentink (harp), Wouter Snoei (elektronica) en Arnout Hulskamp (visuals).

Deze uitvoering op harp, gebaseerd op een zelf ontworpen systeem van digitaal toegevoegde elektronische lagen in combinatie met visuals, plaatsen het muziekstuk in een hele andere context. Het ensemble voert deze bewerking de komende anderhalf jaar uit op diverse locaties in Nederland; in musea, op vooruitstrevende audiovisuele festivals en in klassieke concertzalen. Het is een moderne ode aan Nederlands bekendste componist op het gebied van minimal music, Simeon ten Holt.

We hebben inmiddels een bijzonder team bij elkaar verzameld en we zijn zeer verheugd met de ondersteuning van enkele grote fondsen en partijen.

Onze InnerAct site is online. Hierop vind je meer achtergrond informatie over o.a. het project, het ensemble en de voorlopige speellijst. Krijg via Facebook automatisch alle updates.

Wij zijn erg trots dat InnerAct op 21 en 22 september in première gaat tijdens TodaysArt 2012 in Den Haag! Ga voor tickets en meer info naar hun site.

Voor meer InnerAct informatie en boekingen: contact@inneractcanto.nl
Download het InnerAct persbericht.